Hårfärg - Frisörgrossisten

Hårfärg

Professionell hårfärg

Vi har allt du behöver för en lyckad hårfärg. Handla professionella hårfärger till grossistpris. Vi har färger från samtliga välkända varumärken som Wella, L'Oréal, Schwarzkopf, Matrix och många fler.

Matrix Color Sync
Color Sync intensivtoning utan ammoniak innehåller formulan Cera-Oil Conditioning complex som ger ett jämnt, säkert och glansigt resultat för nyansering, korrigering och uppfräschning.Tub 90ml.
Igora Royal hårfärg 60ml.
Schwarzkopf Igora Royal hårfärg är en oxidationsfärg som, ger oslagbara resultat med fantastisk lyster. Upplev en intensiv och hållbar färg med ett stort urval av nyanser som ger dig obegränsade och kreativa färgmöjligheter.Perfekt färgutjämningHållbara färgresultat med överlägsen täckförmågaSkydd mot föroreningar och UV-strålningStärker och vårdar hårets inre struktur.60ml/tub
Illumina Color
Detta är en premium färg med skimrande resultat, strålande i alla typer av ljus. Enastående hårskydd. Täcker grått hår upp till 100 % med ett skimrande resultat. Illumina Color ger fullständig kreativ frihet! 26 nyanser som alla kan blandas med varandra. Blandas 1:1 (1,9-12% Wella Emulsioner och Welloxoner rekommenderas).
Schwarzkopf Blond Me 60ml
Bond Enforcing Blonde Toning har framställts för att arbeta tillsammans med BlondMe Bond Enforcing Premium Lighteners för att förfina och förbättra blonderingsbehandlingen. Den integrerade Bonding Enforcing Hydrolock-teknologin återställer hårets naturliga pH-värde och stärker hårets inre struktur samt ger förbättrad fuktbalans och minimerar hårskador för en bra hållbarhet. 
Majirel 50ml
Cremebaserad oxidationshårfärg från Loréal, innehåller komplex Ionéne G + Incell, vårdar alla 3 zoner av hårstrået och stärker det innifrån.Resultatet är mustigt, intensivt med förutsägbara reflexer.Lätt fräsh doft med en touch av blommor.Innehåller 50ml.  
MajiContrast 50ml
Oxidationshårfärg för slingor -slingor för brunetter!
2-nyanser, röda, rödmagenta
Slingor och effekter med mycket intensiva färger och hållbarhet utan förpigmentering.
Passar mörka naturliga utgångslägen, 1,2,3,4 och 5
Mörka färgade ugångslägen, 4 och 5
Innehåller 50ml.
Loréal Dia Light 50ml
Toningshårfärg utan ammoniak.
Ger en djup och glansfull färg.
Långvarig glans och vård
Täcker upp till 50% vitt hår.
Dia Light är en toningsgelé som med ett lågt PH-värde är idealisk för skadat hår (färgat, permanentat och blekt). Ger både glans och uppfräschning utan att lyfta.
Innehåller 60ml.