Blekning

Bästsäljare

Nyheter

Blekning Det finns 35 produkter.

per sida
Visar 13 - 24 av 35 artiklar
 • High light bleaching powder: ett dammfritt blekningspulver för ett säkrare resultat.Söker du en vårdande blekning som snabbt ger dig ett perfekt resultat med önskat ljushetsläge är detta produkten.Blått ammoniumfritt dammfritt pulver Innehåller 500gr. Levereras i en påse.

 • Speed är ett vitt damm och ammoniakfritt blekmedel. Supersnabbt, krämig konsistens som inte torkar under processen. Bleker upp till sex steg. Innehåller 500g.

 • Blonderful 7 Lightening Powder är ett violett och dammfritt blekningspulver utan ammoniak som lyfter upp till 7 steg. Blekningen består av PLEXFORCE™ som hjälper till att bevara hårets bindningar och skydda det under behandlingen genom att minska antalet avbrutna hårstrån. 

 • Oxycur Platin Dust-free är ett blått och dammfritt uppljusningspulver som ger snabb uppljusning med optimal hårvård. Oavsett teknik lyfter Oxycur Platin håret upp till 7 nyanser ljusare och ger ett skimrande ljust resultat.  

 • Oxycur Platin Ultra är ett helt dammfritt, vitt blekningsgranulat som du kan använda till kraftig uppljusning. Produkten verkar snabbt samtidigt som du har optimal kontroll för mild uppljusning. Teknologi: Oxycur Platin Ultra innehåller inte ammoniumpersulfat. Innehåller vårdande veteprotein. Uppljusning: Upp till 7 steg ljusare Verkningstid: Upp till 45 min

 •   SilkLift Strong är en snabb och kraftfull uppljusning som ger strålande och klara blonda nyanser och ett friskt, glänsande hår. Passar både till natur- och färgbehandlad hår samt motspänstiga hårtyper. Teknologi:Innehåller ShieldTechnology och SilkproteinComplex som vårdar och gör håret mjukt. Uppljusning:Upp till 7 steg ljusare Verkningstid 10-45...

 •      SilkLift Gentle är en snabb och mild uppljusning utan ammoniak som ger strålande och klara blonda nyanser och ett friskt, glänsande hår. Passar både till ljusare utgångslägen och mindra motspänstiga hårtyper. Teknologi:Innehåller ShieldTechnology och SilkproteinComplex som vårdar och gör håret mjukt. Uppljusning:Upp till 5 steg ljusare Verkningstid...

 • Silklift Serum är ett mycket koncentrerat vårdande serum med SilkproteinComplex och IntraLipid. Ger håret intensiv vård från insidan och ut och passar extra bra till alla typer av skadat hår.

 •   Konditionerande lotion till Silk Lift. Finns i tre styrkor 3%, 6% och 9%  

 • Airwall är en patenterad portabel fläkt med tre hastighetslägen som skyddar dig från att inandas de giftiga och illaluktande ämnen som uppstår då du färgar, bleker och permanentar håret.

 • Platinium utan ammoniak används för ljusa utgångslägen, fint naturligt och färgat hår. Ljusar upp till 6 tonhöjder

 • Platinium plus har en cremekonsistens som gör produkten enkel att arbeta med. Ger jämna resultat och upprätthåller hårets naturliga fuktighetsbalans. Används för mörka utgångslägen, kraftigt naturligt eller färgat hår. Ljusar upp till 7 tonhöjder

Visar 13 - 24 av 35 artiklar