Klippallar

Bästsäljare

Klippallar

Hos frisörgrossisten hittar du olika typer av klippallar eller rullpallar som de också kallas. Vi har klippallar med rund sits eller med sadelformad sits allt efter dina önskemål. Samtliga klippallar har hydraulisk lift. Om man har problem med ryggen är det ofta att föredra en klippall med sadelsits då man hamnar i en ergonomisk rätt sittställni...

Hos frisörgrossisten hittar du olika typer av klippallar eller rullpallar som de också kallas. Vi har klippallar med rund sits eller med sadelformad sits allt efter dina önskemål. Samtliga klippallar har hydraulisk lift. Om man har problem med ryggen är det ofta att föredra en klippall med sadelsits då man hamnar i en ergonomisk rätt sittställning med denna. 

Mer

Klippallar  Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
  • Ergonomisk klippall i sadelmodell. Svart konstläder. Sadelns utformning gör att man får en "rätt" sittposition vilket är mycket skonsammare för ryggen.

  • Ergonomisk klippall i sadelmodell. Svart konstläder. Sadelns utformning gör att man får en "rätt" sittposition vilket är mycket skonsammare för ryggen. -Aluminiumfot 60cm i diameter. -Gaslift justerbar 44-68cm -Stora gummiklädda de lux hjul som det inte fastnar hår i.

  • Rund klassisk klippall i svart konstläder. -Fot 60cm i diameter. -Gaslift justerbar, 37-56 cm -Gummiklädda de lux hjul -Dyna 35cm i diameter

  • Ergonomisk klippall i sadelmodell. Vitt konstläder. Sadelns utformning gör att man får en "rätt" sittposition vilket är mycket skonsammare för ryggen. -Aluminiumfot 60cm i diameter. -Gaslift justerbar sitthöjd 50-65cm -Stora gummiklädda de lux hjul som det inte fastnar hår i.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar