INREDNING

Bästsäljare

Nyheter

INREDNING

Vi säljer bara frisörsalongsinredningar av högsta kvalitet, alltid till bra priser, men vi tummar aldrig på kvalitén. Hos Frisörgrossisten hittar du allt du kan tänkas behöva för att inreda din frisörsalong, shamponeringar, pumpstolar, torkhuvar, klimazoner, pallar, speglar och arbetsvagnar. När du beställer din frisörsalongsinredning från oss, ...

Vi säljer bara frisörsalongsinredningar av högsta kvalitet, alltid till bra priser, men vi tummar aldrig på kvalitén. Hos Frisörgrossisten hittar du allt du kan tänkas behöva för att inreda din frisörsalong, shamponeringar, pumpstolar, torkhuvar, klimazoner, pallar, speglar och arbetsvagnar. När du beställer din frisörsalongsinredning från oss, kan du vara säker på att alltid bli nöjd. Vi lämnar gärna referenser på nöjda kunder som du kan prata med, ring oss så får du deras telefonnummer. Finansiera ditt köp enkelt genom delbetalning. Ring oss om du är osäker och har frågor kring ditt köp. Vi har snabba leveranser på all vår inredning, normalt tar det inte mer än 1 vecka innan du har din nya frisörsalongsinredning. Vill du prata frisörsalongsinredning ring oss på 031-694 694.

Mer

INREDNING Det finns 86 produkter.

Underkategorier

 • Arbetsplatser

  Hos Frisörgrossisten hittar du olika typer av arbetsplatser och speglar när du skall inreda din frisörsalong. Vi har enkelmodeller och vi har dubbelmodeller.  Arbetsplatserna finns i olika färger och matrial allt för att passa just din frisörsalong. Det finns moderna arbetsplatser och arbetsplatser i klassiskt utseende. 

 • Climazoner

  Hos Frisörgrossisten hittar du olika typer av klimazoner. Vi har klimazoner på golvstativ och det finns klimazoner för väggmontage allt för att passa just din frisörsalong. Med en klimazon snabbar du på olika typer av behandlingar som färg och slingor. Med en klimazon kan du frigöra tid i din salong och hinna med fler kunder under dagen. 

 • Klippallar

  Hos frisörgrossisten hittar du olika typer av klippallar eller rullpallar som de också kallas. Vi har klippallar med rund sits eller med sadelformad sits allt efter dina önskemål. Samtliga klippallar har hydraulisk lift. Om man har problem med ryggen är det ofta att föredra en klippall med sadelsits då man hamnar i en ergonomisk rätt sittställning med denna. 

 • Pumpstolar

  Hos Frisörgrossisten hittar du alla möjliga typer av frisörstolar med hydraulisk pump. Vi har frisörstolar i klassiskt utseende och med väldigt modernt utseende. Du kan få frisörstolarna i flera olika färger på beställning, men i svart kan vi alltid leverera väldigt snabbt, då dessa lagerförs. Ofta levererar vi inom en vecka. Vi har även stolar till herrfrisörer. Stolarna är i högsta kvalitet och du kan alltid lita på att du har dina stolar för lång tid famöver.

 • Schamponeringar

  Hos Frisörgrossisten hittar du alla typer av schamponeringar till din frisörsalong. Vi har schamponeringar i olika prisklasser, men vi tummar aldrig på kvalitén och du kan alltid vara säker på att få bästa möjliga produkt för dina pengar. Vi lämnar fullständiga garantier på samtliga schamponeringar, både vad det gäller handfat som blandare. Du skall alltid bli nöjd när du köper en schamponering från Frisörgrossisten.

 • Torkhuvar

  Hos Frisörgrossisten hittar du alla olika modeller på torkhuvar. Vi har torkhuvar på golvstativ och vi har torkhuvar för väggmontering. Det finns torkhuvar med en hastighet och flera hastigheter, allt för att passa ditt behov. Vi har torkhuvar i flera olika prisklasser. Torkhuvarna finns dessutom i olika fäger för att passa in i din frisörsalong. De torkhuvar vi säljer är alltid av högsta kvalitét och säljs med fullständiga garantier.

 • Arbetsbord

  Hos Frisörgrossisten hittar du olika typer av arbetsbord eller rullbord som dem också kallas. Arbetsborden finns i flera olika utföranden, stora hjul, små hjul, låsbara, med uttag för färgskålar och fönar, mm. Arbetsborden finns i olika prisklasser.

 • Barnsitsar

  Det är viktigt att ha en riktig barnsits i salongen när man skall klippa småbarn. Barnet behöver komma upp i rätt höjd. Man kan ha en lös barnkudde att lägga i sin befintliga frisörstol eller så kan man satsa på en barnstol bara för barn, ex. en barnstol i utförande som en bil, vilket brukar vara väldigt populärt och lugna dem bråkigaste barn.

 • Fotstöd

  Vi har olika typer av fotstöd till din frisörsalong allt efter tycke och smak. Det är viktigt med ett bra fotstöd så att kunderna sitter bra. 

 • Övrigt
 • Receptionsdiskar

  Vi har olika typer av receptionsdiskar till din frisörsalong. 

per sida
Visar 1 - 12 av 86 artiklar
Visar 1 - 12 av 86 artiklar